foto

Maria Amelia Monti

  • nar. 30.6.1961 (59 let)
    Miláno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Se mi vuoi bene
2016 Come Saltano I Pesci
2004 13dici a tavola
1999 Asini
1997 Corti italiani, I
1996 Mi fai un favore
1994 Anime fiammeggianti
Italia Village
La vera vita di Antonio H.
Miracolo italiano
1990 Stiamo attraversando un brutto periodo
1987 Il mistero del panino assassino
1984 ...e la vita continua (TV film)

TV seriály

2011 Baciati dall'amore (TV seriál)
2010 Io canto (TV seriál)
2004 Amiche (TV seriál)
1999 Finalmente soli (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1996 Dio vede e provvede (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
1989 Casa Caruzzelli (TV seriál)
Io Jane, tu Tarzan (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Proffimamente non stop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky