foto

Ota Šejnoha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1984 Jestřábí věž (TV film)
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
1970 Za ranních červánků (TV film)
1967 Bidýlko (TV film)
1966 Noc bez úsvitu (TV film)
1965 Malér (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)
1963 Domácí víno (TV film)
Šach mat (TV film)

TV seriály

1975 My z konce světa (TV seriál)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace