foto

Dana Agiševa

  • nar. 30.12.1980 (39 let)
    Tashkent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2010 Obratnoje dviženije
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Tajemný ostrov
2007 Nejlepší roční období
2005 Harpastum
2004 Na dálku

TV seriály

2014 Pljaž (TV seriál)
2013 Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 Čužoje lico (TV seriál)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E16)
Pobeg iz ťurmy (E15)
Staryje kosti (E14)
další epizody (16)
2010 Pobeg (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky