foto

Helen Spring

  • nar. 30.12.1898
    New York City, New York,, USA
  • zem. 21.2.1978 (79 let)
    Riverside County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Willard
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
1961 Snídaně u Tiffanyho
1960 Bells Are Ringing
1959 Na sever severozápadní linkou
1958 Hot Rod Gang
1956 Meet Me in Las Vegas
The Price of Fear
Z nóbl společnosti
1955 Ain't Misbehavin'
Doktorka ze Santa Fé
1953 Arena
Flight Nurse
The Lone Hand
1952 Paula
Something to Live For
Washington Story
Young Man with Ideas
1951 The Family Secret
The Strip
Two Tickets to Broadway
1950 Emergency Wedding
One Too Many
The Flying Missile
To Please a Lady
V kleci
1949 Cover Up
1948 B.F.'s Daughter
Bud Abbott Lou Costello Meet Frankenstein
Dopis neznámé
For the Love of Mary
Velké hodiny
Words and Music

TV seriály

1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Happy (TV seriál)
1959 The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Meet Corliss Archer (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace