foto

Lumír Turek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1998 Česká soda
1994 Měsíční údolí
1990 Motýlí čas
Sólo pro mou ženu (TV film)
1989 Frajer na ceste (TV film)
Nedosněné sny (TV film)
1985 Revue za šest korun (TV film)
1984 Příběh o statečném Vladislavovi a věrné Elišce
1983 Inzerát (TV film)
1982 Pražská terčovnica (TV film)
1981 Velká sázka o malé pivo (TV film)
1980 Eva Eva (TV film)
More v kvapke vody (TV film)
1975 Rodič (TV film)
1974 Siroty (TV film)
Vodník a Zuzana (TV film)

TV seriály

1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)
1984 Tajomný ostrov (TV seriál)
1981 Stratená melódia (TV seriál)

Dokumentární

1994 Řekni mi něco o sobě - Martin
1993 Amici, tanec s přáteli
GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Nespavost
1985 Brigáda z porcelánky
1983 Rudá Sparta
1980 O dětech a slovech
1978 Z partitur Václava Trojana
1976 Lidé blízko nebe (TV film)
Čekání na loď (TV film)
1974 A kruh se točí dál...

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)
1978 Prázdniny (TV pořad)
1972 Nejsem gladiátor (TV pořad)

Hudební videoklipy

1978 Hana Zagorová: Zdá se (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace