Reklama

Reklama

Nejsem gladiátor

(pořad)
Hudební
Československo, 1972, 38 min

Písničkový medailon Václava Neckáře. Spoluúčinkuje hudební skupina Bacily. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Střihový pořad československé televize NEJSEM GLADIÁTOR je bonus na stejnojmennén DVD a obsahuje tyhle klipy: I vám bylo jednou sedmnáct, Lékořice, Hříbě, Dobrá zpráva, Ša-la-la-la-li, Svatovítský chrám, Čaroděj Dobroděj, Jak se tak dívám, Dr. Dam di Dam, Malá lady, Světská sláva - polní tráva, Vyšla hvězda jasná, Nejsem gladiátor, Kdo vchází do tvých snů, Srdce v rytmu operety, Atlas, Holka ta okatá, Neusínej. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb: 1.Ze soboty na neděli (I vám jednou bylo sedmnáct) 2.Lékořice 3.Svatovítský chrám 4.Bim bam 5.Hříbě (s Helenou Vondráčkovou) 6.Lady Jane 7.Soud 8.Zdá se mi, že svítá 9.Hej, dívko zlá 10.Když vítr zafouká 11.Fotbalové hřiště 12.Spěchám 13.Balada ze suterénu 14.Mýdlový princ 15.Rok rok střídá (s Janou Robbovou) 16.Se svou Mášou 17.O tom se nemluví 18.Nádhernej den (s Věrou Špinarovou) 19.Úředník vítězí 20.Hádavá holka 21.Levandulová (s Hanou Hegerovou) 22.Stín katedrál 23.Časy se mění (s Golden Kids) 24.Perla 25.Nejsem gladiátor (televizní recitál) ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Popová tvář Václava Neckáře se vším všudy - aby také ne, když na jeho první opravdu dospělé album Tomu, kdo nás má rád se čekalo ještě dva roky, na Planetárium šest a na Příběhy, písně a balady jedenáct let. Neznamená to ale, že by tenhle medailon byl špatný. Prvních deset minut sice zabírá velmi potrhlá až parodická směs těch nejznámějších písní, které byly už v roce 1972 tak ohrané, že si z nich Neckář a Bacily prostě museli dělat legraci (ostatně tuto směs rádi hrávali také živě, jak dokazuje záznam na albu Doktor Dam Di Dam a jeho Bacily), pak ale počínaje tehdy čerstvým hitem Světská sláva, polní tráva přijdou na řadu regulérní písně a regulérní videoklipy. Mezi nimi se objeví ještě jedna šaškárna, a to Srdce v rytmu operety, která je ale snesitelnější než úvod a ve které vynikne také Neckářův herecký talent.___P.S. Komentář od GASTON73 je mimo, Helena Vondráčková, Marta Kubišová, Věra Špinarová ani Hana Hegerová v pořadu nevystupují. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka. 1) Nepěkné medley z šedesátkových hitů naštěstí zabírá jen první čtvrtinu medailónku, pak už běží aktuální písničky v balení, kterému se později začalo říkat videoklip. 2) Vadila mi nepřesná synchronizace zvuku a obrazu. 3) Raduna01 uvádí přesný seznam písniček. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama