foto

Sierk Radzei

  • nar. 11.3.1977 (43 let)
    Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Invention of Trust (studentský film)
Tatort - Es lebe der Tod (TV film)
2015 Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
2014 Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Buddy
2011 Lisas Fluch (TV film)
2010 Die letzten 30 Jahre (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)

TV seriály

2014 Helen Dorn (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Kennen Sie diese Frau? (S01E10)
Vollidiot schreibt man mit zwei l (S01E09)
All in (S01E08)
další epizody (10)
2005 Pastewka (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die doppelte Johanna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky