foto

Eileen Herlie

  • nar. 3.8.1918
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 8.10.2008 (90 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1975 Lemonade (TV film)
1972 Woman I Love, The (TV film)
1968 The Sea Gull
1962 Freud
1958 She Didn't Say No!
1954 Isn't Life Wonderful!
1953 Příběh Gilberta a Sullivana
1948 Hamlet
1947 Hladový vrch

TV seriály

1983 Loving (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál) - a.z.
2004 Daytime's Greatest Weddings - a.z.
2003 A&E Biography: All My Children (TV film)

Host

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky