foto

Kai Albrecht

  • nar. 1980
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Katie Fforde: Das Kind der Anderen (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
2013 Hylas und die Nymphen
2012 Die Essenz des Guten
Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Případ Malorka (TV film)
Vergiss Amélie
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
2008 Unschuld
2006 Fürst Pribislaw (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Piratennest (S10E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Aurafrisur (S11E22)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Quizduell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky