foto

Astrid Karras

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
2014 Lügen und andere Wahrheiten
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Místo činu: Brémy - Nic není, jak se zdá (TV film)
2010 Místo činu: Brémy - Dřímající monstrum (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Kuckuckszeit (TV film)
Mein alter Freund Fritz (TV film)
Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Není nebe nad Afrikou (TV film)
Tatort - Requiem (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Tatort - Abschaum (TV film)
Zděděné štěstí (TV film)
2003 Tatort - Der schwarze Troll (TV film)
2002 Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
2001 Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Tunel
1999 Místo činu: Brémy - Čtyři jezdci z Apokalypsy (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)

TV seriály

2015 Unter Gaunern (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky