foto

Hinrich Dageför

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
Der gute Bulle - Nur Tote reden nicht (TV film)
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Reich oder tot (TV film)
Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Für Lotte (studentský film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Amigo (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2006 Tatort - Mann über Bord (TV film)
2004 Käthchens Traum (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Dream Dream Dream (TV film)
2001 Oh du Liebezeit (TV film)
2000 Kanak Attack

TV seriály

2019 Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
2017 Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Nachtschicht (TV seriál)
Geld regiert die Welt (E11)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
Ein Mord zu viel (E09)
2010 Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Blutige Stadt (E06)
2008 Nachtschicht (TV seriál)
Ich habe Angst (E05)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Der marktgerechte Mensch
2018 Der marktgerechte Patient
2010 Voda vydělává, aneb jak soukromé korporace bohatnou na vodě
2006 Herr Pilipenko und sein U-Boot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky