foto

Del Henney

  • nar. 17.12.1938
    Dublin, Irsko
  • zem. 14.1.2019 (80 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Confession
2010 Devil's Playground
2000 Skvělý časy v podsvětí
1999 Dockers (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1977 Joseph Andrews
Oranžský voják
1976 Brensham People (TV film)
1975 Brannigan
1971 Strašáci
Villain
Zvony smrti

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
2000 North Square (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Muž jménem Quinn (S05E10)
1981 A Chance to Sit Down (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kde končí džungle (S01E06)
1977 Wings (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky