foto

Thierry Petit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Une mère en trop (TV film)
2012 Kouzelnický trik (TV film)

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Harcèlement (S07E06)
Portrait caché (S07E05)
2017 Caïn (TV seriál)
Récidive (S05E04)
L'info à tout prix (S05E03)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
2015 Caïn (TV seriál)
Réalités (S03E02)
Coupables (S03E01)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Zones d'ombre (S01E03)
Un nouveau départ (S01E02)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Účtování (S20E05)
Falešný viník (S20E04)
2010 Julie Lescautová (TV seriál)
Neviditelná smrt (S19E01)
2008 Policajti (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace