foto

Georg Tressler

  • nar. 25.1.1917
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 6.1.2007 (89 let)
    Belgern, Saxony, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Ein feiner Herr (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
1990 Sukkubus - den Teufel im Leib
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
Tatort - Geburtstagsgrüße (TV film)
1981 Und ab geht die Post (TV film)
1980 Familienfest (TV film)
Knobbes Knoten (TV film)
1976 Ein Mann für Mama (TV film)
1975 Malá se sladkou
1974 Ach jodel mir noch einen
1972 Lift, Der (TV film)
Tatort - Kennwort Gute Reise (TV film)
1971 F.M.D. - Psychogramm eines Spielers
Im Fahrwasser (TV film)
1970 Keiner erbt für sich allein
Kriminalmuseum - Wer klingelt schon zur Fernsehzeit? (TV film)
1967 Ein Mann, der nichts gewinnt (TV film)
Kriminalmuseum - Die Briefmarke (TV film)
Kriminalmuseum - Teerosen (TV film)
1966 Kostenpflichtig zum Tode verurteilt (TV film)
Weibsteufel, Der
1965 Die lustigen Weiber von Windsor
1964 Glanz und Elend einer großen Karriere (TV film)
Widerstand, Flucht und Ende (TV film)
1960 Šestnáctiletá
1959 Das Totenschiff
1958 Kinder der Berge
1957 Konečná stanice lásky
Noch minderjährig
1956 Die Halbstarken
1947 Urlaub im Schnee

TV seriály

1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1991 Hütte am See, Die (TV seriál)
1980 Krelling (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Reisedienst Schwalbe (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Gertrud Stranitzki (TV seriál)
Lautlose Jagd (TV seriál)
Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1959 Das Totenschiff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky