foto

Rick Wentworth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Sob Robbie a blízká setkání stádního druhu (TV film)
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
2001 Hotel! (TV film)
2000 Blind Ambition (TV film)
1999 Alchymisté (TV film)
1997 Ha-Dybbuk B'sde Hatapuchim Hakdoshim
Moonstone, The (TV film)
1996 Writing on the Wall, The (TV film)
1992 Žabák Freddie
1991 Work! (TV film)
1989 Jak prorazit v reklamě
1987 Withnail a já

TV seriály

2005 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Prach jsi (S09E04)
2004 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Na útěku (S08E03)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Sleepers (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky