foto

Sebastian Shaw

  • nar. 29.5.1905
    Holt, Norfolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.12.1994 (89 let)
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Černobyl (TV film)
1987 Letní sezóna
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
Weather in the Streets, The (TV film)
1981 Timon Aténský (TV film)
1968 A Midsummer Night's Dream
1965 It Happened Here
1953 Laxdale Hall
1949 Glass Mountain, The
Landfall
1948 Virtuoso (TV film)
1945 Společný cíl
1941 East of Piccadilly
1940 Bulldog Sees It Through
Now You're Talking
The Flying Squad
Three Silent Men
1939 Prison Without Bars (TV film)
The Spy in Black
Too Dangerous to Live
1937 Farewell Again
The Squeaker
1936 Jury's Evidence
Muži nejsou bozi
Tomorrow We Live
1935 Adventure Ltd.
Birds of a Feather
Brewster's Millions
Department Store
Jubilee Window
The Ace of Spades
The Lad
Three Witnesses
1934 Four Masked Men, The
Get Your Man
Way of the Youth, The
1933 House of Dreams
Taxi to Paradise
1930 Caste

TV seriály

2008 Rude Tube (TV seriál) - a.z.
1992 Growing Rich (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1979 Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Kilvert's Diary (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Great War, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace