foto

Sezai Aydin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bizim Köyün Şarkısı
Hadi Be Oğlum
2017 Evrensel Döngü
Tahin Pekmez (TV film)
2015 Cahide Devekuşu'nun Açık Evliliği
Yaktın Beni
2009 Kurtlar vadisi: Gladio
2005 Ömer Seyfettin: Perili Köşk (TV film)
2004 Beni Bekledinse (TV film)
2000 Dar Alanda Kısa Paslaşmalar
1998 Kanal Yumuşak G
1997 Yeni Bir Yıldız (TV film)
1993 Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV film)

TV seriály

2014 Gönül İşleri (TV seriál)
Tanıklar (TV seriál)
2013 Cesur Hemşire (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
2010 Güneydogu'dan Öyküler - Önce Vatan (TV seriál)
Yahşi Cazibe (TV seriál)
2009 Aşk Bir Hayal (TV seriál)
Çocukluk Günleri (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
Sınıf (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
Senden Başka (TV seriál)
Sessiz Gemiler (TV seriál)
2006 Gizli Patron (TV seriál)
2003 Serseri (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
1999 İç Güveyi Billy (TV seriál)
1998 Örümcek (TV seriál)
1997 Acı Günler (TV seriál)
1988 Kaynanalar (TV seriál)
1986 Olacak O Kadar (TV seriál)

Dokumentární

2010 Sahne Klasikleri (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Dada Dandinista (TV pořad)
2009 Kral Çıplak (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky