foto

Rebecca Potok

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 100% cachemire
2007 Pán odnaproti (TV film)
2003 Drž hubu!
Francouz
2001 Mauvais genres
1997 Mira la magnifique (TV film)
1996 Petit (TV film)
Pourvu que ça dure
Rançon du chien, La (TV film)
Une femme contre l'ordre (TV film)
1995 Strážní andělé
1994 Clandestin, Le (TV film)
1993 Face the Music
Édith Piaf: Une brève rencontre (TV film)
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
Návrat Casanovy
Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
1991 First Circle, The (TV film)
1990 Když jedna bota sedí ... (TV film)
Le Lien du sang (TV film)
1989 Street of No Return
1987 Tailleur pour dames (TV film)
1985 Gaffeur, Le
1984 Korsičtí bratři
Les Brésiliennes du Bois de Boulogne
1983 Rock 'n Torah
1982 Corbillard de Jules, Le
Enigma
Jocondes, Les
1980 Voulez-vous un bébé Nobel?
1979 Přinutím vás žít
1977 Krajkářka
1975 Láska a smrt
1973 Le Guerriere dal seno nudo

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 237 (S01E237)
Episode 236 (S01E236)
Episode 225 (S01E225)
další epizody (5)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Osvobození (S05E07)
2011 Xanadu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Domisiladoré (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
1992 F.D.M. (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
Florentine, La (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
1985 Intrigues (TV seriál)
Madame et ses flics (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky