foto

Beate Langmaack

  • nar. 2.12.1957 (62 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Mein Altweibersommer (TV film)
2018 Hanne (TV film)
Tatort - Tiere der Großstadt (TV film)
2017 Die Konfirmation (TV film)
2016 Tatort – Das Recht, sich zu sorgen (TV film)
2015 Frau Roggenschaubs Reise
2014 Weiter als der Ozean (TV film)
Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2008 Willkommen im Westerwald (TV film)
2007 Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Königskinder (TV film)
Leben wäre schön (TV film)
Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
2001 Babykram ist Männersache (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
Sedm dní v ráji (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Leben auf dem Spiel (TV film)
1997 Ärzte: Dr. Vogt - Beförderung (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
Die Tote von Amelung (TV film)
1994 Beck - Polismördaren
Ein Letzter Wille (TV film)
Stockholm Marathon
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
1992 Geboren 1999 (TV film)
Letní album
1988 Martha Jellneck

TV seriály

2017 Bella Block (TV seriál)
Stille Wasser (E37)
2013 Zeit der Helden (TV seriál)
2009 Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
1994 Ärzte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky