foto

Camille Dalmais

  • nar. 10.3.1978 (42 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fever
2013 Vlastní cestou
2001 Les morsures de l'aube

Dokumentární

2009 Bulles de Vian (TV film)
2004 Matinale, La (TV seriál)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky