foto

Nina Axelrod

  • nar. 28.7.1955 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Critters 3
1986 Cobra
1983 Brainstorm
Cross Country
1982 Time Walker
1980 Motel Auvajs
The Hollywood Knights
1979 Roller Boogie
1978 Long Journey Back (TV film)

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Dokumentární

2007 Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky