foto

George W. George

  • nar. 8.2.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.11.2007 (87 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 The Two Little Bears
1958 Apache Territory
The Son of Robin Hood
1957 Halliday Brand, The
1956 Uranium Boom
1955 Desert Sands
Smoke Signal
1953 City of Bad Men
1951 Red Mountain
1950 Mystery Submarine
Peggy
The Nevadan

TV seriály

1962 Combat! (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 My Friend Flicka (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1950 Women of Tomorrow

Spisovatelská filmografie

Filmy

1958 Fort Dobbs - povídka

Střihačská filmografie

Dokumentární

1957 The James Dean Story

Režijní filmografie

Dokumentární

1957 The James Dean Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace