foto

George F. Slavin

  • nar. 2.3.1916
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 19.4.2001 (85 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1958 The Son of Robin Hood
1957 Halliday Brand, The
1955 Desert Sands
Smoke Signal
1953 City of Bad Men
1951 Red Mountain
1950 Mystery Submarine
Peggy
The Nevadan
1947 Intrigue

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
1967 Hondo (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace