foto

Karl Zéro

  • nar. 6.8.1961 (59 let)
    Aix-les-Bains, Rhône-Alpes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Daltoni
2003 Furet, Le
2000 Bídníci (TV film)
1997 Le jour et la nuit
1993 Tronc, Le

TV seriály

2010 Le bureau des plaintes (TV seriál)
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)
1995 Osons (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1990 Vidéo gag (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ségo et Sarko sont dans un bateau
2005 Viva Zapatero!
2003 60 jours, 60 nuits (TV seriál)
1984 Cinématon

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Dans La Peau De Jacques Chirac

TV pořady

2008 Starko! (TV pořad)

Host

TV pořady

2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Cinémas (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Ding Dong (TV pořad)
Jamel comedy club (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2002 Le journal des bonnes nouvelles (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky