foto

Ernest Pascal

  • nar. 11.1.1896
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.11.1966 (70 let)
    Bernardsville, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1931 The Age for Love - kniha
1929 Wedding Rings - kniha
1927 Sensation Seekers - povídka
1925 Hell's Highroad - kniha
1924 The Dark Swan - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace