foto

Vjačeslav Jevlantěv

  • nar. 17.3.1989 (31 let)
    Petushki, Vladimirská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Klinč
2014 Vsjo i srazu

TV seriály

2017 Prizrak Opera (TV seriál)
2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Oborotěň. Časť 2 (S01E10)
Oborotěň. Časť 1 (S01E09)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2012 Ubiť Drozda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky