foto

DeWitt Bodeen

  • nar. 25.7.1908
    Fresno, California, USA
  • zem. 12.3.1988 (79 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Billy Budd
1960 12 to the Moon
1949 Mrs. Mike
1948 I Remember Mama
The Miracle of the Bells
1947 Night Song
1945 The Enchanted Cottage
1944 Kletba kočičích lidí
1943 The Seventh Victim
Yellow Canary
1942 Kočičí lidé

TV seriály

1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace