foto

Klaus-Peter Wolf

  • nar. 12.1.1954 (65 let)
    Gelsenkirchen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2008 Sklaven und Herren (TV film)
2006 Tatort - Revanche (TV film)
2004 Tatort - Abgezockt (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2002 Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
1999 Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
1998 Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
1994 Svens Geheimnis (TV film)
1985 Abschiebung, Die (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Návrat (E12)
Dopis (E11)
Úpadek (E10)
další epizody (12)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Ostfriesensünde (TV film) - kniha
2017 Ostfriesenkiller (TV film) - kniha

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace