foto

Elisabeth Falk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Rendez-vous à Kiruna
2010 Další čtyři roky
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2006 Keillers park
2005 Zozo
2003 Když se otočím
Tillfällig fru sökes

TV seriály

2013 Molanders (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace