foto

Adolf Ziegler

  • nar. 31.1.1899
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 25.7.1985 (86 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Der Wohltäter (TV film)
1972 Deutsche Novelle (TV film)
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film)
Viel Getu' um nichts (TV film)
1970 Menschen (TV film)
1969 Eine aufregende kleine Frau (TV film)
Epitaph für einen König (TV film)
1967 Entscheidung (TV film)
1966 Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
Tag des Zornes, Der (TV film)
1965 Ein Anruf für Mister Clark (TV film)
1964 Lydia muss sterben (TV film)
1963 Der Belagerungszustand (TV film)
Freundschaftsspiel (TV film)
Orden für die Wunderkinder (TV film)
Reisender ohne Gepäck (TV film)
1962 Marke Lohengrin (TV film)
1961 Der Fall Winslow (TV film)
Die Kuh (TV film)
1960 Dame in der schwarzen Robe, Die (TV film)
1959 The Scapegoat
1958 Bernauerin, Die (TV film)
1955 Admiral Bobby (TV film)
Gestatten, mein Name ist Cox
1954 Geliebte Feindin
1945 Die Brüder Noltenius
1944 Der grüne Salon
1943 Akrobat Schööön!
Ein glücklicher Mensch
1941 Ins Grab kann man nichts mitnehmen (3. Fassung)

TV seriály

1976 Der Anwalt (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace