foto

Kwon Choi

  • nar. 25.12.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rieol
2014 Salinja
2013 Ddeugeowoon annyeong
2010 Peseutibal
2009 Geoboki dallinda
2007 Seukauteu
2006 Wontakeui cheonsa
2003 Tyoobeu

TV seriály

2019 Aitem (TV seriál)
2016 Pooreun badaui junsul (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
2006 Obeo deo reinbou (TV seriál)
2005 I jookil nomeui sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky