foto

Jana Brandt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2013 Konec lží (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
So wie du bist (TV film)
Věž (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
Legenda o Janě
Pštrosí štěstí (TV film)
Whisky s vodkou
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
Hledám maminku (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
2000 Kouzlo růžové zahrady (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace