foto

Jóko Jamamoto

  • nar. 17.3.1942 (77 let)
    Nakano, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sorókin no mita sakura
2017 Mugen no džúnin
2016 Where Florence Sleeps
2011 Dendera
2004 Kaseifu ha mita! 22 (TV film)
1991 Hissacu 5: Ógon no či
1986 Aoi numa no onna (TV film)
1981 Džarinko Čie
Kucukake Tokidžiró (TV film)
1979 Onna no kettou (TV film)
1976 Kobra - smrt manekýnky
Utareru mae ni ute!
1974 Kareinaru ičizoku
1971 Sannin no onna: joru no čó
1970 Sakariba nagashi uta: Shinjuku no onna
1969 Araši no júšatači
Jakuza bangaiči
Joru o hiraku: Onna no ičiba
Nobori rjú tekka hada
1968 Araši no hatašidži
Senkecu no toba
1967 Gappa
Jume wa joru hiraku
Kantó keimušo gaeri
Kimi wa koibito
Koi no highway
Minagoroši no kendžú
Sabita pendanto
Wakaojabun tandžó
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
Šin Otoko no monšó: Wakaojabun tandžó
1966 Kono niji no kieru toki ni mo
Namida ni naritai
Ninkjó happójabure
Tekkaba džingi
Wataši, čigatte iru kašira
1965 Jogiri no daššucu
Kaitó X: Kubi no nai otoko
Seišun no sabaki
Tókjó wa koisuru
1964 Dainihon kosodoro den
Gecujóbi no Juka
Hana to dotó
Jararete tamaru ka
Kaze to ki to sora to
Nukiuči no rjú: Kendžú no uta
Rjódžin nikki
Spy Nakano gakkó: Kokuseki no nai otokotači
Tókjó gorin ondo

TV seriály

2014 Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
2005 Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
1999 Okoru Otoko, Warau Onna (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
1998 Seizetsu! Yome Shuuto Senso Rasetsu no Ie (TV seriál)
1990 Cukiumaja Oen džikenčó (TV seriál)
Kyo, Futari (TV seriál)
1984 Oregon kara ai (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
1976 Tonari no Shibafu (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace