foto

Georgij Picchelauri

  • nar. 31.1.1961 (59 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rok
2015 Expirijens
2013 Je těžké být bohem
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2009
2008 Učitěl v zakoně (TV film)
2006 Poceluj babočki
2005 Slunce
1990 Zvěroboj
1989 Bindjužnik i korol
Idealnoje prestuplenije

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Tajfun (E15)
2017 Inspektor Kuper (TV seriál)
Vypusknoj (S03E02)
Dvojnoj gambit (S03E01)
2016 Ostrov (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
Ljod i plameň (S02E10)
další epizody (6)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Otšelnik (S02E12)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zakaz (S02E05)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Ninočka (S01E02)
Maryna Rošča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Luna v zenite (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky