foto

Georgij Picchelauri

  • nar. 31.1.1961 (58 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rok
2015 Expirijens
2013 Je těžké být bohem
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2009
2008 Učitěl v zakoně (TV film)
2006 Poceluj babočki
2005 Slunce
1990 Zvěroboj
1989 Bindjužnik i korol
Idealnoje prestuplenije

TV seriály

2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
2015 Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Otšelnik (S02E12)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zakaz (S02E05)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Luna v zenite (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace