foto

Reine Bartève

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 La Vie sera Belle (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
2002 Grande brasserie, La (TV film)
1996 Sur un air de mambo (TV film)
1995 Elisa
Ils n'ont pas 20 ans (TV film)
1992 Pognon sur rue (TV film)
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
1986 Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
1981 Malevil
1980 Curé de Tours, Le (TV film)
1979 Le pull-over rouge
1975 Un sac de billes
1973 L'enlèvement (TV film)
Romain Kalbris (TV film)
1970 Lys dans la vallée, Le (TV film)
1968 Don Juan revient de guerre (TV film)

TV seriály

1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Znásilnění (S02E01)
1981 Silas (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Là-haut, les quatre saisons (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace