foto

Mika Syvänen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pitkästä aikaa
Valheiden virta (studentský film)
2016 Kaunotar ja pullonkerääjä
Likainen kyttä
Talvisodan henki
Teidät tuomitaan elinkautiseen
2015 Yhdessä
2014 Show ei lopu koskaan
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Periferia (studentský film)
Vše pro vlast
2012 Closet
Ella a její kamarádi
Nöyryydestä

TV seriály

2019 Sunnuntailounas (TV seriál)
Museopäivä (S02E02)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Elämän laukkapoluilla (S02E05)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Arvovalinta (S01E07)
Remontti (S01E05)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (8)
Roba (TV seriál)
Ilopilleri (S02E08)
2014 Brändärit (TV seriál)
Mummo (E03)
Mustat lesket (TV seriál)
Pahaa hyvää (S01E06)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)

Host

TV pořady

2012 Märät säpikkäät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky