foto

Lance Khazei

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Maska Junior

TV seriály

1999 Mike, Lu & Og (TV seriál)
1998 Kočkopes (TV seriál)
1997 Great Minds Think for Themselves (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
1995 House of Buggin' (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)

TV pořady

1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace