Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Gustik5 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to doprdelkynafialky je??? Ani usnout jsem vzteky nemohl. Jak mohlo někoho napadnout natočit pokračování na již uzavřený film, navíc s idiotským scénářem a krajně nesympatickým nositelem masky, jehož jsem měl chuť odprásknout, a když si nandal tu masku a vyrašily mu ty oranžové vlasy, měl jsem málem infarkt. Kam se to hrabe na Jima. ()

Giggo 

všechny recenze uživatele

Ano existují i horší filmy, ale i tak se tendle řadí do kategorie ztráta času. O kvalitách původního firmu tadle nastavovaná kaše s super jednoduchým nápadem neví vůbec nic. Film je o to více sprzněn veškerejma rádoby vtipnejma nechuťárnama (dítě čůrající jak požární stříkačka, smrkající nos místo hlavy ...). Když už se dokoukáte až do konce budete litovat ještě víc. Patetický konec hodný možná teletubies vás opravdu nepříjemně dorazí. ()

Reklama

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Ja v tomto filme nevidím žiadny zmysel, je to skôr trápne ako zábavné a absolútne sa to kvalitou ani len nepribližuje Maske z 94 roku, len to na ňu zbytočne vrhá zlý tieň. Ale na druhej strane sú tu krásne porovnateľné komické kvality Jimma Carreyho a Jamieho Kennedyho. Myslím, že je tam obrovská priepasť, do ktorej tento film spadol. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné triky a dítě, které bych po 10 minutách nejraději dal do babyboxu. Hlavní postava, která může kandidovat na nejméně sympatickou hlavní roli v historii. Manželka, která po proměně manžela v Masku řekne, že mu to ,s těmi umělohmotnými oranžovými vlasy a duhovým sakem, sekne (a chtivě si ho prohlédne). Jim Carrey je génius a v souboji filmů vypadá první díl jako geniální počin hodný piedestalu. Tohle je hnusnej odpad. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Prvá Maska s Jimom Carreyem bola parádna, toto pokračovanie nemalo nikdy ani vzniknúť. Prvý raz, keď som to videl na Sylvestra alebo Štedrý deň (teraz si už fakt nepamätám) ma to celkom bavilo, mal som asi 13 alebo 14 rokov. Dnes, keď som to už cca videl 3x, ma tento guláš klišé, zlých masiek a trápneho humoru skorej nebavil a môj zážitok z prvého pozerania naozaj znechutil. Hlavne malé digitálne decko je nevkusné a je dosť nápadné, že je to predsa len digitálne a nie skutočné. K psovi a hlavnému predstaviteľovi sa už ale naozaj nemienim vyjadrovať. Je to celkom slušné, ale oproti jednotke je toto pokračovanie až nehumánny zločin. /55%/ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)
  • Ben Stein je jediný herec, který také hrál ve filmu Maska (1994). Ztvárnil Dr. Arthura Neumana. (rafix)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama