foto

Eric Leblanc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Příště budu mířit na srdce
2013 Les Beaux jours
2010 En cas de malheur (TV film)
2008 L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
Sang noir, Le (TV film)
Voyageur de la Toussaint, Le (TV film)
2006 Itinéraires
2004 Moitié-moitié (TV film)
2003 Année de mes sept ans, L' (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
1999 La Part de l'ombre
1998 Papa est monté au ciel (TV film)
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
1996 Baloche (TV film)
D'amour et d'eau salée (TV film)
1994 Clandestin, Le (TV film)
1993 Milujeme Matyldu?
Un cercueil pour deux (TV film)
1992 Affaire Salengro, L' (TV film)

TV seriály

2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1999 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Lycée en crise (S05E02)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1995 Franz Kafka (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky