foto

Stefan Spreer

  • nar. 16.10.1957 (61 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Lena Lorenz - Willkommen im Leben (TV film)
Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Kriminálka Istanbul - Střet zájmů (TV film)
2012 Kriminálka Istanbul - Pokrevní pouto (TV film)
Kriminálka Istanbul - Tranzit (TV film)
Znáš svého milence? (TV film)
2011 Kriminálka Istanbul - Cena života (TV film)
Stilles Tal
Stubbe - Von Fall zu Fall: Querschläger (TV film)
2010 Geliebte Familie (TV film)
Imaginární lásky
Kriminálka Istanbul - Smrt galeristy (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
2009 Bis an die Grenze (TV film)
Das Echo der Schuld (TV film)
Láska v Bostonu (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Dinner for Four
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Hengstparade (TV film)
2004 Küss mich, Kanzler! (TV film)
Polizeiruf 110 - Mein letzter Wille (TV film)
Utajené dědictví (TV film)
2003 Treibjagd (TV film)
2001 Himmlische Helden
2000 Enthüllung einer Ehe (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Gangster
Midsommar Stories (studentský film)
Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
1993 Gefährliche Verbindung (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
7 Zentimeter (E09)
Paradiesvögel (E04)
další epizody (5)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Kommen und Gehen (S02E03)
Die letzte Reise (S02E02)
Fahrerflucht (S02E01)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Beichtgeheimnis (S01E06)
Schwerer Verlust (S01E05)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Neviditelný důkaz (E07)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Za hranicí ticha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace