foto

Nele Neuhaus

  • nar. 20.6.1967 (51 let)
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film) - kniha
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film) - kniha
2016 Böser Wolf (TV film) - kniha
2015 Tiefe Wunden (TV film) - kniha
2014 Mordsfreunde (TV film) - kniha
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film) - kniha
Schneewittchen muss sterben (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace