foto

Anais Granofsky

  • nar. 14.5.1973 (46 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 On Their Knees
2000 The Loretta Claiborne Story (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Tři do tanga
1998 Záhada diamantu
1996 We the Jury (TV film)
1992 School's Out (TV film)
1991 Podvedená

TV seriály

2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1982 Děti z ulice Degrassi (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Obchodník s končetinami
2001 On Their Knees
1999 Have Mercy

TV seriály

2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace