foto

Denis Konstantinov

  • nar. 30.12.1971 (48 let)
    Ťumeň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 Děň vyborov
Nas ně dogoniš
2004 Countdown
1997 Šizofrenija
1995 Kakaja čudnaja igra
1992 Čjornyj kvadrat
1990 Pochorony Stalina

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Kamera smertnikov (E02)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Děrevenskij bljuz (S04E19)
2016 Štrafnik (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Volk (E03)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nočnaja gosťja (S01E02)
2010 Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)
Bez šuma i pyli (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Po tu storonu reklamy (S07E22)
2004 Syščiki (TV seriál)
Operacija pod narkozom (S03E05)
Zapach děněg (S03E04)
Znanije umnožajet skorb (S03E03)
další epizody (4)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Išču rabotu s riskom (S02E01)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Istrebiteli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky