foto

André Gille

  • nar. 27.10.1921 (97 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Bonnes vacances (TV film)
1994 La Poudre aux yeux
1991 Amant de ma soeur, L' (TV film)
1988 La petite amie
1985 La Poudre aux yeux (TV film)
1984 Jacques le fataliste et son maître (TV film)
1982 Co je třeba ke štěstí
Spéciale dernière (TV film)
1981 Calvaire d'un jeune homme impeccable, Le (TV film)
1980 Je veux voir Mioussov (TV film)
Une merveilleuse journée
1979 Fourberies de Scapin, Les (TV film)
1978 Vas-y maman
1976 Les Oeufs brouillés
1971 L'alliance
Velká mafie
1970 Ne vous fâchez pas Imogène (TV film)
1969 Clérambard
1965 Genousie (TV film)
Pieds dans le plâtre, Les
1964 Aurelia
Célimare le bien aimé (TV film)
1963 Ctihodný Stanislav
La revue des feuilletons (TV film)
1962 Mesdemoiselles Armande (TV film)
1961 Monsieur Antoine
1960 Famille Fenouillard, La
Joueurs, Les (TV film)
Let balónem
Mouton, Le
1951 Nous n'irons plus au bois

TV seriály

1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1988 Vie en panne, La (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Cinq à sec (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Un monsieur bien rangé (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Monsieur Antoine

Producentská filmografie

Filmy

1961 Monsieur Antoine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky