foto

Nicolas Errèra

  • nar. 21.5.1967 (51 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Hidden Man
Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni
2017 L'incident
Wo shi ma bu li
2016 La confession
Ne m'abandonne pas (TV film)
2015 Au nom du fils (TV film)
Jaune Iris (TV film)
Spravedlnost pro mou dceru
Tichý výkřik
2014 L'héritière (TV film)
2013 Operace: Bílá bouře
Rouge sang (TV film)
2012 Snajpr
2011 Emma (TV film)
Nuit blanche
Shaolin
2009 Doigts croches, Les
Good Canary (TV film)
Rozvody!
2008 13 (TV film)
Par suite d'un arrêt de travail...
To jsem já
Únos
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
Ztracená Hvězda
2006 Le Bureau (TV film)
2005 Další, prosím!
Et si Kubrick, c'était laid
Show des machos, Le
2004 L'Américain
Les Parallèles
2003 Faucheuse, La
L'Outremangeur
2002 Au suivant!
Cravate club
Kus života
Motýl
Tři esa
2000 Bratři Sestrovi
Sens des affaires, Le
1999 Entrevue
Tout baigne!
1998 Coquillettes
1996 15 sans billets
1991 Pierre qui roule (TV film)
1989 Aller à Dieppe sans voir la mer
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
1984 Vive les femmes!

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
La source (TV seriál)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Battlezone (S02E13)
Berzerk (S02E12)
Punchout (S02E11)
další epizody (13)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)

Dokumentární

2014 Paradoxe de John Malkovich, Le

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace