foto

Lara Sophie Rottmann

  • nar. 2002

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2016 Was im Leben zählt (TV film)
2013 Tödliche Versuchung (TV film)
Weniger ist mehr (TV film)
2012 Kommissarin Lucas - Bombenstimmung (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace