foto

Uwe Wilhelm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Tatort - Heimatfront (TV film)
2009 Schwarzwaldliebe (TV film)
2007 Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Mein Traum von Afrika (TV film)
2004 Judith Kemp (TV film)
2001 Sass
2000 Gefährliche Träume - Das Geheimnis einer Frau (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1998 Hledání Jantarové komnaty
Schöne Feindin (TV film)
Straßen von Berlin - Kalinka, maja, Die (TV film)
1997 Bandits
Stalo se za bílého dne (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Die Halbstarken (TV film)
1993 Im Himmel hört Dich niemand weinen
Morlock (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1990 Geheimnis des gelben Geparden, Das (TV film)
Zweite Leben, Das (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Schwarzwaldliebe (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Wissen ist Macht (S02E06)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
2011 Tatort - Heimatfront (TV film)
2009 Schwarzwaldliebe (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace