foto

Denis Rožkov

  • nar. 3.7.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Perevodčik
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Pervokursnica (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Krugovorot (S03E24)
Rodnaja krov (S03E23)
další epizody (16)
Pjatnickij (TV seriál)
Otkrytaja dver (S04E19)
Chaos vs porjadok (S04E10)
2013 Karpov (TV seriál)
Menty (S02E30)
Mesto, gdě každyj možet... (S02E28)
Vybor (S02E27)
další epizody (14)
Pjatnickij (TV seriál)
Proščaj, Vasja (S03E13)
Rabota nad ošibkami (S03E10)
Dolžok Antošina (S03E06)
další epizody (4)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Den (E01)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
Četvertaja vlasť (S03E63)
I.O. (S03E62)
další epizody (58)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (48)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Zeljonaja kareta (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky