foto

Vitalina Bibliv

  • nar. 15.10.1980 (39 let)
    Vasylkiv, Kyjevská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zustrič odnoklasnykiv
Čerkasy
2017 Brána
2015 Píseň písní
2013 Domopravitěl (TV film)
Sosedi po razvodu (TV film)
2012 Match
2011 Balada o bombardérovi
Děd (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2009 Krasnyj lotos
Melodija dlja šarmanki
Svaty 2 (TV film)
2008 Arfa dlja ljubimoj (TV film)
Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Znak sudby (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2018 Dvi materi (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky