foto

Galina Sazonova

  • nar. 20.12.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2017 Vetěr peremen (TV film)
2008 Láska bláznivá
2003 Blagoslovitě ženščinu
2002 Láska, sex a trápení
1994 Železnyj zanavěs
1987 Najezdniki

TV seriály

2019 Mameňkin synok (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
2014 Čao, Federico! (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
2012 Grač (TV seriál)
Dězertir (E07)
Najďonyš (E05)
Těň otca (E03)
další epizody (5)
2011 Vkus granata (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Volki (S01E01)
Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky